Op vrijdag vindt wekelijks de Sport & Spel Inloop plaats in de gymzaal van De Krachtfabriek (Dijkhoeve 1). 

Sport Spel Inloop nov 2016Tussen 13.00 en 14.00 uur gaat de Beweegcoach Yoni met de deelnemers aan de slag. Er wordt gestart met een warming-up en daarna worden er verschillende oefeningen en sporten gedaan. Het uurtje bewegen wordt afgesloten met een balspel of cooling down. Na afloop is er in de ontvangsthal van De Krachtfabriek gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De Inloop is gratis; er wordt hooguit een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het gebruik van de koffie/thee.

Naast de Beweegcoach is ook de buurtsportcoach aanwezig om mensen te ontvangen en te informeren over de verschillende sportmogelijkheden in Houten. Op basis van de wensen en behoefte van de deelnemers kunnen bepaalde cursussen of clinics georganiseerd worden.

De Inloop is bedoeld voor de mensen die willen bewegen, maar een drempel ervaren om naar een sportaanbieder te gaan. Voor meer informatie kunt u (via de contactpagina) contact opnemen met Annemarie van Deelen.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door van Houten&co, Fysiotherapiepraktijk De Molen, Lister, De Krachtfabriek en Sportpunt Houten. 

 

Banner Zoeken website 2