Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Donderdag 12 april kunnen ouderen in de Koffieplus voor Senioren kennismaken met yoga en gaat consulent Welzijn, Sanne Huiden, vanHouten&Co graag met u in gesprek over úw welzijnsvragen!

Yolande Janssen laat u kennismaken met YOGA. Oefeningen worden staand, zittend en/of liggend uitgevoerd of, wanneer het lichaam dat niet toe laat, op een stoel. Neem een grote handdoek mee en doe makkelijk zittende kleding aan.
Sanne Huiden, welzijnsconsulent bij vanHouten&Co, is aanwezig en gaat graag met u in gesprek over úw welzijnsvragen en wat deze organisatie voor u kan betekenen.

Voor yoga hoef je echt niet jong of lenig te zijn. Yoga helpt in het soepeler maken van spieren & gewrichten en draagt bij aan een goede gezondheid. Door zachte bewegingen te maken en te voelen wat gaat, kan iedereen binnen zijn eigen grenzen deelnemen. De oefeningen zorgen ervoor dat de energie beter gaat stromen en er meer rust in lichaam en geest ontstaat. Yoga zorgt voor een gevoel van ontspanning en balans.

Wat:  Koffieplus voor senioren: Yoga
Dag: Donderdag 
Datum: 12 april 2018 
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Houten Centrum, activiteitenruimte (1e verdieping)


Data KOFFIEPLUS 2018

Donderdag 8 februari 2018

Donderdag 1 maart 2018

Donderdag 12 april 2018

Donderdag 3 mei of 17 mei 2018

Donderdag 14 juni 2018

Donderdag 12 juli 2018

Donderdag 9 augustus 2018

Donderdag 13 september 2018

Donderdag 11 oktober 2018

Donderdag 8 november 2018

Donderdag 13 december 2018

 

Vragen?

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten via 06-123620480 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2