Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral gezelligheid, sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Donderdag 12 oktober van 10.00 - 12.00 uur is er weer een Koffieplus voor senioren. Deze keer zijn we te gast in de foyer van Theater aan de Slinger (adres: De Slinger 40, Houten). Tijdens de koffie en thee kunt u kennismaken met de spelers van het Old Stars Team van FC Utrecht. Deze dames en heren (65+) spelen Walking Footbal; een vorm van voetbal waarbij alleen in wandeltempo gespeeld mag worden.

Na de koffie / thee maken we een korte wandeling naar sporthal De Slinger (de sporthal ligt tegen het theater aan). In de sporthal zullen de Old Stars van FC Utrecht een demonstratie geven van walking football en is er gelegenheid om mee te spelen.

Na deze activiteit keren we terug in de foyer van Theater aan de Slinger en zullen we u informeren over de voorstelling "Kom dans met mij de Danzon". Een dansvoorstelling waarin u een hoofdrol kunt dansen, want ze zijn nog op zoek naar mensen die mee willen dansen.

We hebben deze keer dus een wisselend programma, van voetbal tot cultuur, en we hopen dan ook dat u mee komt doen of gezellig een kijkje komt nemen. U kunt zich aanmelden, maar u bent ook zonder aanmelding van harte welkom. 
 
Data KOFFIEPLUS 2017

De volgende data van de Koffieplus zijn, en noteer ze alvast in uw agenda:

  • 11 april (let op een dinsdagochtend)!
  • 11 mei
  • 8 juni
  • 13 juli + 10 augustus
  • 14 september
  • 12 oktober
  • 9 november
  • 14 december

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden.

Vragen?

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten via 06-14147601 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2