Heeft u voetbal ook altijd een leuk spelletje gevonden, maar heeft u steeds meer moeite met de snelheid van het spel en bent u 60 jaar of ouder? Kom dan kennismaken met Walking Football bij SV Houten. Op vrijdag 22 april vindt de kick off van het Walking Football plaats, in samenwerking met de Old Stars van FC Utrecht en het lokale Sportpunt Houten. Wethouder Kees van Dalen geeft het officiële startsein van de aftrap en de Old Stars van FC Utrecht komen een demonstratie geven. SV Houten ziet het belang van sportstimulering in en is dan ook erg enthousiast over het aanbieden van deze nieuwe voetbalvorm bij de vereniging.
20150921 OldStars JSV

Bij deze nieuwe voetbalvorm spelen zeventallen op een kwart speelveld met en tegen andere voetballers. Er mag niet worden gerend, de bal mag niet boven heuphoogte komen en het maken van slidings is niet toegestaan. Deze regels zijn er onder andere om blessures te voorkomen, maar ook om bij elke speler het plezier te laten beleven. Niet alleen het voetballen staat centraal bij Walking Football, maar juist het samenzijn en onderhouden van sociale contacten zijn belangrijk.
20150926 FCUC 20150429 OldStars

Het programma van de dag is als volgt:
9.45 – 10.15 uur:              ontvangst
10.15 uur:                         welkomstwoord en officieel startsein
11.00 – 12.00 uur:            training en demonstratie Walking Football
12.30 – 13.30 uur:            gezamenlijke lunch                       

Na de kick off kunt u tot 1 juli gratis komen deelnemen bij SV Houten. De training vindt wekelijks plaats op vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur.

Bij voorkeur vragen wij u om zich op te geven als u komt deelnemen of een kijkje komt nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..