Op donderdagavond 15 februari 2018 organiseert Platform Sport Houten een sportcafé, waarbij het thema sport en de ruimte voor sport centraal zal staan.
In het bijzijn van gemeenteraadsleden en kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 gaan we met elkaar in gesprek over de vraag welke kant het de komende jaren met de sport in Houten op zal gaan.
• Kunnen we in Houten (blijven) rekenen op voldoende ruimte voor sportbeoefening?
• Is er in Houten ook nog ruimte voor verenigingen die op topniveau presteren of moeten we voor selectietrainingen uitwijken naar naburige gemeenten?

Deze en nog vele andere vragen komen tijdens het sportcafé ter sprake.

Na welkomstwoord en een inleiding op het thema volgt een discussie aan de hand van stellingen waarbij van alle aanwezigen een actieve bijdrage aan de discussie wordt gevraagd. Na afloop kunt u onder genot van een drankje met de aanwezigen verder praten.

Het Politiek sportcafé vindt plaats in Sportcafé De Toreador, Sporthal De Kruisboog 15, 3994 AE Houten. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en om 20.00 uur start de bijeenkomst. Deelname aan het sportcafé is gratis. 

Graag aanmelden via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.