Sportpunt Houten verzorgt jaarlijks een aantal workshops en thema-bijeenkomsten over verschillende onderwerpen om de deskundigheid van bestuurlijk kader in Houten te bevorderen.

Sociale Marketing:

In een intensieve workshop Social Marketing gaat u leren begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, wie uw doelgroep is, wat hun behoeftes en drempels zijn, leert u te kijken door de ogen van uw eigen doelgroep én gaat u actief aan de slag om deze groep(en) te verleiden gebruik te maken van uw sportaanbod.

Data en tijden:
Woensdag 29 november 2017, 17 januari 2018, 14 februari 2018 en 14 maart 2018 van 19.30 – 22.00 uur

Er wordt een eigen bijdrage van €50,- per organisatie voor vier workshopavonden gevraagd.

De training zal worden gegeven door Tessa van W&I Group. Graag aanmelden voor de workshop Social Marketing via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien graag de aanmelding voor 10 november tegemoet.

Meer vrijwilligers in Korte Tijd:
Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. De VSU biedt daarom het thematraject: ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ aan.
30 oktober 2017, 27 november 2017, 8 januari 2018 en 5 februari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur in Nieuw Welgelegen (Grebbeberglaan 5, Utrecht)
Kosten: € 400,-
Kijk voor meer informatie op: http://sportutrecht.nl/evenement/bijeenkomst-meer-vrijwilligers-kortere-tijd-14

 

Op de planning staat nog:

Cursus AED: Tijdens de cursusavond worden de reanimatie stappen geoefend en wordt er gebruik gemaakt van een oefen-AED.

Ook de VrijwilligersAcademie Houten verzorgt diverse workshops en lezing voor vrijwilligers en mantelzorgers. Er zijn soms ook leuke thema's en onderwerpen bij voor de verschillende vrijwilligers in jouw sportorganisatie. Meer informatie staat op de website van de Vrijwilligersacademie Houten.

Banner Zoeken website 2