Elke tweede donderdag van de maand staat in het teken van de Koffieplus voor Senioren. Een moment waarbij elkaar ontmoeten en kennismaken met bewegen voorop staan.In Theater Aan de Slinger heten wij u van harte welkom om kennis te maken met (nieuwe) beweegactiviteiten in Houten speciaal voor senioren. Welke beweegactiviteit er gedaan gaat worden wisselt per keer, maar is vooraf te lezen op onze website of in Het Groentje. Vaak is aanmelden niet nodig, u kunt gewoon langs komen! Ook zijn er geen kosten aan verbonden en zien we de koffie en de beweegactiviteit als perfect middel om met elkaar in contact te komen en om lekker te bewegen!

Zowel mannen als vrouwen komen graag naar de Koffieplus en of u nou niet goed ter been bent of u heeft een slechte gezondheid om mee te doen aan de beweegactiviteit, langskomen mag altijd! Bij de beweegactiviteiten wordt doorgaans wel vermeld hoe uw gezondheid moet zijn om mee te doen met de les.

Lijkt het u leuk om eens kennis te maken met een beweegactiviteit uit de Koffieplus, kom dan zeker een keertje langs!

Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Theater Aan de Slinger (tenzij anders vermeld). De Slinger 40, Houten

DATA KOFFIEPLUS 2020
Donderdag 13 augustus
Donderdag 10 september
Donderdag 8 oktober
Donderdag 12 november
Donderdag 10 december

Vragen?
In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Robin Bergmans van Sportpunt Houten via 06-81458995 of neem contact op met Robin via het contactformulier. 


Koffieplus voor Senioren: 
Meer informatie over het programma volgt nog rekening houdend met de evt maatregelen omtrent het coronavirus.