Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Koffieplus voor Senioren: December 'Ga mee naar de wedstrijd FC Utrecht - Heracles op zondag 9 december'.

De gebruikelijke Koffieplus van december (donderdag 13 december) is verplaatst naar zondag 9 december. De wedstrijd FC Utrecht - Heracles staat in het teken van ouderen en we stellen 25 kaarten ter beschikking om middels de Koffieplus deze wedstrijd bij te wonen. Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Elke donderdag: Jeu de Boules - vanaf 6 december INDOOR Jeu de Boules.

Vanaf donderdag 6 december kan er 3 maanden lang (12 weken) binnen Jeu de Boules gespeeld worden. Om de wintermaanden (kou, regen & wind) te overbruggen en wel gezellig met elkaar een balletje te gooien hebben we in overleg met het Racketcentrum Houten geregeld dat er in de maanden december, januari én februari binnen gespeeld kan worden.

Hiervoor wordt wel een eigen bijdrage van €24,- gevraagd (zonder koffie) voor 12 weken spelen. Het is een vast bedrag, maar u bent vrij om wel of niet te komen. Betaling gebeurd digitaal of door middel van overschrijving. Heeft u zin om de wintermaanden wel lekker in beweging te blijven, geen rekening te hoeven houden met het weer én volop gezelligheid met een leuke groep ouderen? Meld je dan snel aan bij Jolijn Hoek-van de Giessen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er blijven ook een aantal ouderen op de donderdagochtend buiten Jeu de Boules spelen. Mocht u dit toch lekkerder vinden?
Elke donderdagochtend van 10.00 - 12.00 uur kan er Jeu de Boules gespeeld worden op het baantje naast het gemeentehuis. 

Komt u ook? Heeft u Jeu de Boules ballen, neem ze mee! Wij hebben er ook een aantal voor degene die (nog) niks hebben.

Jeu de Boules gemeente Houten


Data KOFFIEPLUS 2018

Donderdag 8 februari 2018

Donderdag 1 maart 2018

Donderdag 12 april 2018

Donderdag 10 mei 2018 (HEMELVAARTSDAG)

Donderdag 14 juni 2018

Donderdag 12 juli 2018

Donderdag 9 augustus 2018

Donderdag 13 september 2018

Donderdag 11 oktober 2018 - RACKETSPORTEN (Racketcentrum Houten, ook geschikt om alleen op de koffie te komen!)

Donderdag 8 november 2018

Donderdag 13 december 2018

 Vragen?

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten via 06-123620480 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2