Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Koffieplus voor Senioren: Maak een gezamenlijke lunch of ga mee fietsen!

Een nieuwe activiteit tijdens de Koffieplus voor Senioren, en op veler verzoek, gaat er op donderdag 14 juni een gezonde lunch bereid worden. Onder begeleiding van een thuiskok van thuisafgehaald.nl worden er diverse gerechten gemaakt. Voor degene die wat actiever willen zijn en er op uit willen, staat er een fietstocht van maximaal 20 kilometer op het programma. Bij terugkomst zal er een heerlijke, zelfgemaakte lunch gezamenlijk gegeten worden.

Fietsroute
De fietsroute is geschikt voor senioren die minsten 20km kunnen fietsen met een (elektrische) fiets of scootmobiel. De route zal gaan over de verharde weg, door de natuur van Houten (buitengebied). Houdt rekening met uw kleding, afhankelijk van de weeromstandigheden.

Gezonde lunch bereiden
Wanneer de fietsgroep onderweg is, gaan we aan de slag met het bereiden van een gezonde lunch. Bent u gek op koken of wilt u eens inzicht krijgen hoe een gezonde maaltijd samen gesteld wordt, doe dan mee! Onder begeleiding van een thuiskok van thuisafgehaald.nl werkt u met verse en gezonde producten afgestemd op die voor u als senior van essentieel belang zijn.

Tijd, locatie, aanmelden en kosten
De Koffieplus voor Senioren is donderdag 14 juni van 11.00 – 13.00 uur in Theater aan de Slinger (de Slinger 40). Zij beschikken over een gezellige ruimte om koffie te drinken, gezellig samen te zijn en te koken op een locatie die goed toegankelijk is én dichtbij het Rond. Er is een lift aanwezig en zij verwelkomen u maar al te graag!

Er wordt eenmalig een kleine, symbolische bijdrage gevraagd van €1,- per persoon. Deze kunt u contant betalen bij aanvang. Hiervoor kunt u deelnemen aan de gehele activiteit (koken of fietsen, koffie en lunch).

Aanmelden kan tot 13 juni bij Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten per telefoon 06 – 10 36 26 96 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat:  Koffieplus voor senioren: Koken of Fietsen
Dag: Donderdag 
Datum: 14 juni 
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Theater aan de Slinger


Data KOFFIEPLUS 2018

Donderdag 8 februari 2018

Donderdag 1 maart 2018

Donderdag 12 april 2018

Donderdag 10 mei 2018 (HEMELVAARTSDAG)

Donderdag 14 juni 2018

Donderdag 12 juli 2018

Donderdag 9 augustus 2018

Donderdag 13 september 2018

Donderdag 11 oktober 2018

Donderdag 8 november 2018

Donderdag 13 december 2018

 

Vragen?

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten via 06-123620480 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2