Elke tweede donderdag van de maand staat in het teken van de Koffieplus voor Senioren. Een moment waarbij elkaar ontmoeten en kennismaken met bewegen voorop staan.In Theater Aan de Slinger heten wij u van harte welkom om kennis te maken met (nieuwe) beweegactiviteiten in Houten speciaal voor senioren. Welke beweegactiviteit er gedaan gaat worden wisselt per keer, maar is vooraf te lezen op onze website of in Het Groentje. Vaak is aanmelden niet nodig, u kunt gewoon langs komen! Ook zijn er geen kosten aan verbonden en zien we de koffie en de beweegactiviteit als perfect middel om met elkaar in contact te komen en om lekker te bewegen!

Zowel mannen als vrouwen komen graag naar de Koffieplus en of u nou niet goed ter been bent of u heeft een slechte gezondheid om mee te doen aan de beweegactiviteit, langskomen mag altijd!
Bij de beweegactiviteiten wordt doorgaans wel vermeld hoe uw gezondheid moet zijn om mee te doen met de les.

Lijkt het u leuk om eens kennis te maken met een beweegactiviteit uit de Koffieplus, kom dan zeker een keertje langs!

Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Theater Aan de Slinger (tenzij anders vermeld)

 

DATA KOFFIEPLUS 2019

Donderdag 14 februari: Werelddans - Cultuurhuis Schoneveld

Donderdag 14 maart

Donderdag 11 april

Donderdag 9 mei

Donderdag 13 juni

Donderdag 11 juli

Donderdag 8 augustus

Donderdag 12 september

Donderdag 10 oktober

Donderdag 14 november

Donderdag 12 december

 

Vragen?

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten via 06-123620480 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2