0001

Wat is de JeugdSportPas?
De JeugdSportPas is een project van Sportpunt Houten dat zich richt op de sportstimulering van dreumesen, peuters, basisschool kinderen uit groep 1 t/m 8 en kinderen met een beperking. Met de JeugdSportPas (JSP) kunnen kinderen op een leuke, laagdrempelige manier kennismaken met verschillende sporten en sportaanbieders binnen de gemeente Houten. In vier of vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers. Het sportaanbod kan een losstaande cursus zijn of onderdeel zijn van de reguliere lessen.

Wat is de looptijd van de JeugdSportPas?
De looptijd van de JeugdSportPas is gekoppeld aan het schooljaar. Gedurende het hele jaar kunnen kinderen zich inschrijven voor één of meerdere cursussen.

De JeugdSportPas is voor het schooljaar 2017-2018 opgedeeld in 4 blokken. In deze 4 blokken worden de sportcursussen door de verschillende sportaanbieders gegeven. Sommige sporten worden in één blok aangeboden andere worden in meerdere blokken aangeboden. Voor een indeling van de blokken zie het schema hieronder.

Blok 1:
Cursussen vinden plaats tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie. (24 oktober t/m 22 december 2017)
Inschrijving: 4 september t/m 5 oktober 2017

Blok 2:
Cursussen vinden plaats tussen de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. (8 januari t/m 23 februari 2018)
Inschrijving: 6 november t/m 7 december 2017

Blok 3: 
Cursussen vinden plaats tussen voorjaarsvakantie en meivakantie. (5 maart t/m 27 april 2018)
Inschrijving: 15 januari t/m 15 februari 2018

Blok 4:
Cursussen vinden plaats tussen meivakantie en zomervakantie. (14 mei t/m 13 juli 2018)
Inschrijving: 19 maart t/m 19 april 2018

Deelnemen
Via de speciale website van de JeugdSportPas kan er ingeschreven worden voor een cursus. Belangrijk is dat er voor een eerste deelname een account wordt aangemaakt voor het betreffende kind. Dit kan via de blauwe spetter rechts bovenaan die pagina. Elk kind moet apart geregistreert worden dus ook een broertje en/of zusje. Eenmaal geregistreerd kan er elk jaar opnieuw gebruik gemaakt worden van hetzelfde account. Bewaar de inloggegevens dus goed. De link naar de cursuspagina vindt je bij “Waar kan ik me inschrijven”. 

Op het tabblad "JSP cursus" zijn alle sport cursussen van het eerst volgende blok zichtbaar. In principe is deelname aan een cursus vrijwel altijd mogelijk. De inschrijving sluit automatisch als het maximale deelnemersaantal is bereikt. Bij te weinig deelnemers kan het voorkomen dat een cursus niet doorgaat. Voordat de cursus begint neemt de sportaanbieder of Sportpunt Houten dan contact op met de deelnemers. 

Nieuwe folder met echte JeugdSportPas!!
De folder met informatie is hier binnenkort te downloaden. In de nieuwe folder een echte JeugdSportPas, waar u de gebruikersnaam en wachtwoord voor de cursuspagina kunt noteren! Handig dus om thuis te bewaren!

Wat zijn de kosten van de JeugdSportPas?
De kosten per cursus (bestaande uit vier of vijf lessen) zijn € 8,00 per kind. De betaling (€8,00) gaat via IDEAL. De inschrijving wordt pas in behandeling genomen als de betalingsprocedure correct is doorlopen.

Waar kan ik me inschrijven?
Via de link kom je terecht op de pagina waar het cursusaanbod te vinden is en waar je je moet registreren. Meld je HIER aan!

Heb je nog vragen?
Speciaal voor vragen omtremt de JSP, kun je bellen met 06-10362696.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het cursusaanbod?
Volg de JeugdSportPas dan op de sociale media.

 

 

 

Banner Zoeken website 2