0001

Wat is de JeugdSportPas?
De JeugdSportPas is een project van Sportpunt Houten dat zich richt op de sportstimulering van dreumesen, peuters, basisschool kinderen uit groep 1 t/m 8 en kinderen met een beperking. Met de JeugdSportPas (JSP) kunnen kinderen op een leuke, laagdrempelige manier (€8,- per cursus) kennismaken met verschillende sporten en sportaanbieders binnen de gemeente Houten. In vier of vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers. Het sportaanbod kan een losstaande cursus zijn of onderdeel zijn van de reguliere lessen.

Laatste nieuws 
In het schooljaar 2018-2019 krijgt de JeugdSportPas een nieuw jasje. Naast de JeugdSportPas komt er ook een JeugdCultuurPas. Deze twee projecten bundelen de krachten en gaan samen gebruik maken van een nieuwe website waarop het kennismakingscursusaanbod van beide projecten te vinden zal zijn. 

Beiden projecten zullen met een Kick Off rond de herfstvakantie 2018 van start gaan! Dat houdt in dat de inschrijving voor de kennismakingscursussen vanaf dan geopend zal zijn. De cursussen van het eerste blok zullen vervolgens in de periode januari-februari 2019 plaatsvinden. 

Houdt ons en deze pagina in de gaten meer informatie volgt zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Claudia van Mechelen via het contact formulier. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over de JeugdSportPas?
Volg de JSP dan op de sociale media.

 

 

 

Banner Zoeken website 2