Jongerenwerk in de wijk

Het jongerenwerk in Houten organiseert wekelijks sportactiviteiten in de wijk.

In het kwadrant Noord Oost worden wekelijks sportinstuiven verzorgd door vanHouten&co voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar. Op woensdag van 13.45 tot 15:45 uur is de sportinstuif in sportzaal Klavertje Vier (Eggeveld). Voor meer informatie kun je terecht bij Maurice: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedere woensdag om 16.30 uur is het voor Houtense jongeren (12-23 jaar) mogelijk om gratis mee te doen aan het sportparcours van de ‘Vijfwal’. Samen met andere leeftijdsgenoten ga je gezellig een stukje lichamelijk inspannen en daarna samen eten bij Jongerencentrum Enter (voor het eten betaal je 1 euro). Wat ook nog leuk is aan deze activiteit, is dat je het niet in je eentje doet! Je bent samen met andere leeftijdsgenoten, lekker aan het bewegen. Tot nu toe klinkt het fantastisch toch? 
Wil je iets anders rondom sport, zonder dat je bij een vereniging hoeft te zitten, neem dan vooral eens contact op. Samen kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is. Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is zo geschreven.

Voor meer informatie kun je kijken op: http://jonginhouten.nl/ en word vriend van jonginhouten op Facebook.

Banner Zoeken website 2