Op vrijdag vindt wekelijks de Sport & Spel Inloop plaats in De Krachtfabriek (Dijkhoeve 1). 

Sport Spel Inloop nov 2016De les wordt verzorgd door de beweegcoach van Lister, Yoni Sahertian, en start om 13.00 uur. Er wordt begonnen met een warming-up en daarna worden er verschillende oefeningen en sporten gedaan. Het uurtje bewegen wordt afgesloten met een balspel of cooling down. Na afloop is er in de ontvangsthal van De Krachtfabriek gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De Inloop is gratis; er wordt hooguit een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het gebruik van de koffie/thee.

Naast de Beweegcoach is er om de twee weken een sportmedewerker van Sportpunt Houten aanwezig om mensen te ontvangen en te informeren over de verschillende sportmogelijkheden in Houten. Op basis van de wensen en behoefte van de deelnemers kunnen bepaalde cursussen of clinics georganiseerd worden.

De Inloop is bedoeld voor de mensen die willen bewegen, maar een drempel ervaren om naar een sportaanbieder te gaan. Voor meer informatie kunt u (via de contactpagina) contact opnemen met Claudia van Mechelen.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door van Houten&co, Lister, De Krachtfabriek en Sportpunt Houten. 

 

Banner Zoeken website 2