Op zondag 29 mei vindt het evenement Het Rond Bloeit plaats. fietspromotie Facebook bericht 2
Naast dat er op het Rond van alles te doen is, zal ook de sport zijn deuren openen!

Sportpunt Houten zal op Het Rond bij een marktkraam aanwezig zijn, vanaf hier start een fietsroute langs de sportaanbieders die hun deuren hebben geopend. Doormiddel van de fietsroute krijgen jullie een indruk van welke sport- en beweegmogelijkheden er in Houten zijn. De medewerkers van Sportpunt Houten zullen meefietsen om onderweg extra informatie te geven over sport en bewegen. Daarnaast kunnen zij ook mee naar binnen bij sportaanbieders om jullie daar de weg te wijzen. De fietsroute eindigt ook weer op Het Rond. De fietsroute zal een divers programma hebben die toegankelijk is voor jong en oud. Deze sportaanbieders doen mee! 

Fietsen jullie met ons mee?
Meld je hier aan en blijf op de hoogte van het programma!

Meld je je af bij de kraam van Sportpunt Houten dan maak je kans op mooie prijzen zoals: een snackborrel plankje, een gezond boodschappenpakket of een bon voor massage/ echo. Mede mogelijk gemaakt door: Food 'n' Mood, Albert Heijn Oude Dorp en Fysio Vandaag.

Tijdsindicatie: Verzamelen om 10.45 uur - Einde route 14.00 uur
Startlocatie: Bloemetjesmarkt, het Rond

Het is ook mogelijk om op eigen initiatief de route te fietsen. Er zullen routekaartjes beschikbaar zijn. Meld je hiervoor bij de marktkraam van Sportpunt Houten op het Rond.

Proeflessen
Er worden op 29 mei ook gratis proeflessen aangeboden door verschillende sportaanbieders. Meld je aan, trek sportieve kleding aan en probeer wat uit! Kijk hier voor een overzicht van de proeflessen.