Logo Oranje StrikSportpunt Houten heeft van de gemeente Houten, in samenwerking met het Nationaal Comité Inhuldiging, de Oranje strik ontvangen als

officiële erkenning voor de werkzaamheden die Sportpunt Houten verricht ter voorbereiding op de Koningsspelen, die plaatsvinden op vrijdag 26 april a.s. als onderdeel van de inhuldiging. De oranje strik wordt door het Nationaal Comité Inhuldiging gebruikt als officiële erkenning voor feestelijke activiteiten die overal in het land worden voorbereid en voor mensen en organisaties die het Comité daarbij steunen. Als een activiteit origineel, positief en authentiek is, komt het in aanmerking voor zo’n erkenning.

‘We hebben ons de afgelopen maanden hard ingezet wat betreft de coördinatie van de Koningsspelen in Houten, zodat de Houtense basisscholen deze dag optimaal kunnen uitvoeren. Er is veel werk verzet door onder andere de deelname van scholen te inventariseren en scholen waar nodig te ondersteunen in de uitvoering en invulling van de sportdag. Dit alles met behulp van een aantal sportverenigingen, sportorganisaties en studenten die zich op deze dag belangeloos in willen zetten voor de scholen’, zegt coördinator van de Koningsspelen Jolijn van de Giessen.

Sportpunt Houten is erg trots dat zij de oranje strik mogen ontvangen en dat ze op deze manier gewaardeerd en erkend worden voor het geleverde werk aangaande de Koningsspelen! Door een goede afstemming met de scholen evenals met het Oranje Comité Houten en de gemeente Houten wordt deze Koninklijke Sportdag – waar een Koningsontbijt aan vooraf gaat – een mooie, feestelijke en sportieve dag voor alle basisscholen in Houten!

http://www.omroephouten.nl/Houten/oranje-strik-voor-sportpunt-houten.html

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 22 feb
    Voorjaarsvakantie 00:00 to 00:00