In maart lanceerde Omroep Houten de eerste liveuitzending op internetradio. Een volgende stap is ether radio, zodat lokale programma’s van Rondweg tot Lekdijk te horen te zijn op iedere autoradio.

Van september 2013 - april 2014 wil omroep Houten het snelgroeiende Houten FM van start gaan met een uitgebreidere programmering, die zoveel mogelijk alle interesses van Houtenaren behandeld.
Daarbij wordt prioriteit gegeven aan het ontwikkelen van de 'live-balk' tussen 19.00 en 22.00 s' avonds van maandag t/m vrijdag. Ook daarbuiten kan geprogrammeerd worden, maar niet altijd live.
Op dit moment komen er verschillende groepen makers bij elkaar om die nieuwe programmering voor te bereiden. Op de maandagavond komt er een sportprogramma waarbij het voorafgaande sportweekend geevalueerd en besproken gaat worden. Sportpunt speelt hierbij een rol en roept dan ook de verenigingen op om binnen de vereniging een aanspreekpunt voor de radio te benoemen zodat wanneer er interessante of leuke wedstrijden gespeeld worden hiervan verslag kan worden gedaan op de radio. Heeft u al een contactpersoon of heeft u vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 22 feb
    Voorjaarsvakantie 00:00 to 00:00