Donderdag 11 oktober kan er kennis worden gemaakt met 4 verschillende racketsporten in het Racketcentrum Houten. Er kan kennis worden gemaakt met badminton, padel, squash en tennis met aansluitend een heerlijke lunch. Het is op een laagdrempelige manier, op matig intensief niveau met voldoende rustmomenten, kennis maken met 2 van de 4 sporten. De sporten zijn uitermate geschikt om op oudere leeftijd te spelen door speciale regels en een lagere intensiteit. 

Kennismaken met 2 racketsporten
De Koffieplus voor Senioren duurt van 10.00 – 12.00 uur en in deze twee uur worden koffie- & rustmomenten afgewisseld met korte introductielessen van maximaal een half uur. Iedereen die komt kan kennismaken met twee verschillende sporten naar keuze, die u ter plekke kunt kiezen. Omdat een aantal sporten redelijk onbekend zijn laten we u op donderdag 11 oktober ook zien wat de sport inhoudt, waarna u uw keuze kunt maken. Belangrijk is dat u in sportkleding komt inclusief sportschoenen zonder zwarte zolen.

Lunch
Natuurlijk willen we graag met u napraten over uw ervaring met deze vier sporten. Daarom verzorgt het Racketcentrum Houten voor iedereen die mee doet aan de Koffieplus voor Senioren rond 12.00 uur een heerlijke lunch. Mocht u dieetwensen hebben, kunt u dat bij aanmelding doorgeven.

Aanmelden + Kosten
Voor deze Koffieplus voor Senioren zouden we het erg op prijs stellen dat als u mee wilt doen, dit vooraf even laat weten. Dit kan door te mailen of te bellen naar Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 23 62 04 80. Om deze ochtend, inclusief verzorgde lunch, mogelijk te maken vragen we een kleine bijdrage van €5,- per persoon. Bij aanvang kan ter plekke betaald worden.

Locatie
Het Racketcentrum Houten zit op Pelmolen 7 in Houten. Vanaf het centrum is het ongeveer 10 minuutjes lopen of 3 minuten fietsen. Mocht u vervoer nodig hebben, dit kan door te bellen met Vervoer Houten 06 -53 88 30 90.

Heeft u nog vragen over de aankomende activiteit of twijfelt u om deel te nemen door bijvoorbeeld de afstand of iets anders? Mail of bel mij even, ik kan al uw vragen beantwoorden. Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23620482, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over Bewegen voor senioren of de Koffieplus voor senioren?

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 28 mei
    Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00