Koffieplus voor Senioren: Maak een gezamenlijke lunch of ga mee fietsen!

Een nieuwe activiteit tijdens de Koffieplus voor Senioren, en op veler verzoek, gaat er op donderdag 14 juni een gezonde lunch bereid worden. Onder begeleiding van een thuiskok van thuisafgehaald.nl worden er diverse gerechten gemaakt. Voor degene die wat actiever willen zijn en er op uit willen, staat er een fietstocht van maximaal 20 kilometer op het programma. Bij terugkomst zal er een heerlijke, zelfgemaakte lunch gezamenlijk gegeten worden.

Fietsroute
De fietsroute is geschikt voor senioren die minsten 20km kunnen fietsen met een (elektrische) fiets of scootmobiel. De route zal gaan over de verharde weg, door de natuur van Houten (buitengebied). Houdt rekening met uw kleding, afhankelijk van de weeromstandigheden.

Gezonde lunch bereiden
Wanneer de fietsgroep onderweg is, gaan we aan de slag met het bereiden van een gezonde lunch. Bent u gek op koken of wilt u eens inzicht krijgen hoe een gezonde maaltijd samen gesteld wordt, doe dan mee! Onder begeleiding van een thuiskok van thuisafgehaald.nl werkt u met verse en gezonde producten afgestemd op die voor u als senior van essentieel belang zijn.

Tijd, locatie, aanmelden en kosten
De Koffieplus voor Senioren is donderdag 14 juni van 11.00 – 13.00 uur in Theater aan de Slinger (de Slinger 40). Zij beschikken over een gezellige ruimte om koffie te drinken, gezellig samen te zijn en te koken op een locatie die goed toegankelijk is én dichtbij het Rond. Er is een lift aanwezig en zij verwelkomen u maar al te graag!

Er wordt eenmalig een kleine, symbolische bijdrage gevraagd van €1,- per persoon. Deze kunt u contant betalen bij aanvang. Hiervoor kunt u deelnemen aan de gehele activiteit (koken of fietsen, koffie en lunch).

Aanmelden kan tot 13 juni bij Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten per telefoon 06 – 10 36 26 96 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over Bewegen voor senioren of de Koffieplus voor senioren?

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 14 juli
    Zomervakantie 00:00 to 00:00

  • 24 aug
    Sport & Spel Inloop 13:00 to 14:30

  • 31 aug
    Sport & Spel Inloop 13:00 to 14:30