Sinds kort kan óók de jeugd bij volleybalvereniging Taurus paravolleybal, beter bekend als zitvolleybal, spelen. Elke twee weken wordt op zondag in sporthal de Kruisboog een paravolleybaltraining gegeven onder leiding van twee enthousiaste trainers, Hans en Jolanda.

Het paravolleybal voor de jeugd wordt ondersteund door Rotary Club Houten Castellum; zij zijn de volleybalvereniging financieel tegemoet gekomen, zodat er nieuwe ballen en een net speciaal voor de jeugd konden worden aangeschaft.

Paravolleybal is geschikt voor kinderen met of zonder lichamelijke beperking in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Heb je interesse of wil je eens mee komen spelen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 27 juni
    Wandelen 19:00 to 20:00

    In de maanden juni en juli van deze zomer, wanneer veel andere activiteiten stoppen, willen we weer gaan wandelen! Dus 6 juni van 19.00 tot 20.00 uur beginnen we met deze gratis activiteit. Aanmelden mag,

  • 29 juni
    Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00