In de maanden juni en juli van deze zomer, wanneer veel andere activiteiten stoppen, willen we weer gaan wandelen! Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 en woensdag 7 juni is de eerste wandeltocht. Het is een gratis initiatief. We verzamelen en vertrekken om 19.00 vanaf het tunneltje, onder de Rondweg door, bij de Sloten, dicht bij de ingang van het Wulfse Bos en de Kooikersplas.

Het is prettig als je even doorgeeft of je meeloopt en dat mag gewoon per keer / per week. Ook als je je niet hebt aangemeld mag je natuurlijk meelopen!
Hans en Carina zijn twee enthousiaste vrijwilligers en wandelaars die de routes uitzetten. We gaan waarschijnlijk ook een kortere route lopen, een rondje Kooikersplas, voor hen wiens conditie (nog) niet zo goed is.

Wil je meer informatie, mag je Margreet Symanzig mailen; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 27 juni
    Wandelen 19:00 to 20:00

    In de maanden juni en juli van deze zomer, wanneer veel andere activiteiten stoppen, willen we weer gaan wandelen! Dus 6 juni van 19.00 tot 20.00 uur beginnen we met deze gratis activiteit. Aanmelden mag,

  • 29 juni
    Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00