Op zaterdag 16 december 2017 wordt de Rotary Santa Run Houten georganiseerd. Dit is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een parcours (hard)lopen van 3,2 km en 5 km door de wijken, het Oude Dorp en het centrum van Houten. 
 
Banner Santa Run 2017Rondom dit evenement wordt er geld opgehaald voor het Goede Doel. Dit jaar is er een landelijk en lokaal doel, namelijk de Nierstichting en de Aangepaste (minder-valide) sport in Houten. Veel clubs in Houten hebben mogelijkheden voor aangepaste sport. Met de Santa Run 2017 wil de Rotary graag de aangepaste sport in Houten een impuls geven.
We hopen dat veel Houtense sporters en sportliefhebbers mee doen met de Santa Run. Inschrijven kan via de website van Santa Run Houten. Er wordt € 10 gevraagd en daarvoor krijgen deelnemers het kerstpak, een versnapering en een medaille bij de finish en wordt het goede doel gesteund.
Naast deelnemers is de organisatie van de Santa Run op zoek naar vrijwilligers om dit evenement in goede banen te leiden. Er zijn verkeersregelaars en loopbegeleiders nodig en aanmelden hiervoor kan door een mail te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 22 mrt
  Sport & Spel Inloop 13:00 to 14:30

 • 22 mrt
  Sportmix 16:00 to 17:00

 • 26 mrt
  Clinics Kung Fu - De Beun 16:00 to 17:00

 • 22 mrt - 26 mrt
 • 29 mrt - 31 mrt