Op vrijdag 2 maart zou de Sportcarrousel aangepast sporten starten met een open training G-voetbal bij FC Delta Sports '95. In verband met de koude weersomstandigheden is deze training uitgesteld naar april.

Elke maand is er een ander sportaanbod. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen ongeveer eens per maand kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Iedere eerste vrijdag van de maand is er een open training in het G-voetbal bij FC Delta Sports ’95, dus op 6 april en 4 mei kan iedereen met een verstandelijke beperking vanaf 7 jaar meedoen aan deze trainingen. De leden van de beide G-voetbalteams van FC Delta Sports ’95 doen ook mee aan deze training, want de meesten kunnen geen genoeg krijgen van voetbal en spelen het spelletje graag zo vaak mogelijk. De training is van 18.30 tot 19.45 uur op de voetbalvelden op de Kruisboog.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zijn de trainers ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is hier terug te lezen. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.

Flyer sportcarrousel beeldend 1

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 22 mrt
  Sport & Spel Inloop 13:00 to 14:30

 • 22 mrt
  Sportmix 16:00 to 17:00

 • 26 mrt
  Clinics Kung Fu - De Beun 16:00 to 17:00

 • 22 mrt - 26 mrt
 • 29 mrt - 31 mrt