Op zaterdag 1 september 2018 vindt in het centrum van Houten tussen 10:00 en 16:00 uur de 19e editie van de Activiteitenmarkt plaats.


Sportpunt Houten is aanwezig!

We zijn te vinden bij de algemene informatie stand en bij de kraam voor het aangepast sporten in Houten. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de sport. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs bij de infostand en wij informeren u graag. Mogelijk bent u ge├»nterreseerd in een van onze sportstimuleringsprojecten of sport- en beweegmogelijkheden in de openbare ruimte? Ben u specifiek op zoek naar bepaalde sporten? Wij kunnen u ook doorverwijzen naar de sportorganisaties die op de activiteitenmarkt te vinden zijn. Wij hebben het verzicht van alle sport in Houten!

Tussen de sportaanbieders vindt u ons met het aangepast sporten. In Houten zijn er allerlei mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking voor zowel jong als oud. Beniewd naar het aanbod en de mogelijkheden? Kom bij ons langs, wij hebben het totaaloverzicht en vertellen u graag meer. 

 

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 28 mei
    Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00