Op zondag 31 maart 2019 wordt het eerste All Martial Arts Toernooi georganiseerd in sporthal De Kruisboog in Houten. Het All Martial Arts Toernooi is een demonstratietoernooi voor beoefenaars van alle vechtstijlen uit Houten en omgeving. Er strijden 100 deelnemers uit vijf verschillende vechtstijlen tegen elkaar om de prijzen in verschillende disciplines. Er worden kata (gevechtslopen) gedemonstreerd, zowel individueel als synchroon. Een synchroon team bestaat uit 3 personen, of uit een ouder en een of meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. Daarnaast zijn er demonstraties in self-defence. Hierin wordt een persoon aangevallen door een of meerdere andere personen en laat hij of zij zien hoe hij zich hiertegen verweert.

Het All Martial Arts Toernooi is een initiatief vanuit de samenwerkende budo sport organisaties en Sportpunt Houten. De deelnemende scholen zijn Action Kenpo Karate Houten, Karateschool Atarashii, Taekwondo-verenigingTaekyon Houten en More Chi Martial Arts met de disciplines Shaolin Kempo en How Chuen Kung Fu.

Ben jij benieuwd wat het betekent om een vechtkunst te beoefenen en wil je mooie en spectaculaire demonstraties van de vechtkunsten zien? Kom dan langs op 31 maart in sporthal De Kruisboog vanaf 12.00 uur. De toegang is gratis!

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 28 mei
    Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00