Elk jaar wordt de Vijfwal Family Run uitdagender, spectaculairder en grootser. Bijna 250 ouders en kinderen hebben vrijdagavond 17 mei allerlei obstakels overwonnen en vooral veel plezier beleefd met elkaar. In drie verschillende routes konden de deelnemers in de buitenlucht genieten van het Vijfwal Sportparcours in Houten.

Met een fanatieke warming up, gegeven door Pascale van Kids Lodge, werden zowel de kinderen als de ouders klaargestoomd voor hun afstand. Nieuw dit jaar waren de vier onderdelen verzorgd door de Houtense sportaanbieders. Body Business, Loopsportcentrum Houten, Loopgroep Houten en New Me hebben allen laten zien wat zij in huis hebben.  

Wethouder Herman Geerdes opende het geheel en bedankte de organisatoren Kids Lodge en Sportpunt Houten. Met ruim 50 deelnemers meer ten opzichte van vorig jaar is er voldoende animo om de mogelijkheden van het Vijfwal Sportparcours te ontdekken. Zo kon je onder een kruipnet door, werden trappen beklommen, push en pull ups gedaan, maar ook maakten de deelnemers gebruik van de survivaltuin. Toppers van de avond waren de Super Slide van New Me en de afsluitende stormbaan in de tuin van Kids Lodge.

Alle deelnemers namen met een grote glimlach de welverdiende medaille in ontvangst. Daarnaast werden ze ook nog voorzien van een flesje water, wat fruit en een goodiebag, mogelijk gemaakt door Run2Day Utrecht.   

Foto’s van het evenement kun je hier bekijken. Ook heeft Omroep Houten een sfeerimpressie gemaakt van het geheel.  

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.