Koffieplus voor Senioren: Wandel mee met de fysiotherapeut!
 
Donderdag 14 november kan er in de Koffieplus voor Senioren een wandeling gemaakt worden onder leiding van een fysiotherapeut. Medisch Centrum Leebrug biedt de beweegactiviteit Buitenfit aan en tijdens de Koffieplus voor Senioren geven zij een introductie hierover. Wandel gezellig mee, er is koffie, thee én koek vooraf!
 
Na de actieve oktobermaand waarin de eerste officiële Senioren Fitmaand super goed werd ontvangen vervolgen we onze activiteiten middels de welbekende Koffieplus voor Senioren. Elke tweede donderdag van de maand organiseert Sportpunt Houten een beweegmoment waarbij gezellig samen zijn, koffie of theedrinken en goede gesprekken voeren net zo belangrijk zijn.
 
Op donderdag 14 november kunt u meedoen met Buitenfit. Dé wandelactiviteit voor iedereen die het prettig vindt om onder begeleiding van een fysiotherapeut buiten te wandelen. Deze activiteit is een kennismaking met de sinds oktober gestarte lessen door Medisch Centrum Leebrug. 
Om 10 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee in Theater Aan de Slinger om vervolgens sportief te gaan wandelen met éen van de fysiotherapeuten van het Medisch Centrum. Tijdens de wandeling zullen loopoefeningen plaatsvinden gericht op het verbeteren van loop- , krachten uithoudingsvermogen. De insteek is om te bewegen op een laagdrempelige manier. Dus ook voor mensen met lichamelijke beperkingen, overgewicht of een chronische aandoening. Ook psychische klachten, waaronder depressieve klachten, kunnen een aanleiding zijn om juist bij deze groep te willen aansluiten. Een belangrijk element zal het ‘plezier in bewegen’ zijn.
 
U zult ongeveer een uur onder begeleiding aan het wandelen zijn in omgeving Houten centrum, wat neerkomt op ongeveer 4 tot 5 kilometer. Sportieve kleding (i.v.m. zweten) en sportschoenen zijn handig om aan te doen. De route eindigt ook weer bij Theater Aan de Slinger.
 
Aanmelden
Aanmelden is niet nodig en er zitten geen kosten verbonden aan deze Koffieplus voor Senioren. Uiteraard mag u altijd vrijblijvend eenmalig een berichtje sturen naar Claudia van Mechelen via het contactformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met Claudia van Mechelen, 06-14147601
 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 18 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 06 aug
  Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00

 • 13 aug
  Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00

 • 18 juli - 13 aug
 • 20 aug - 27 aug