Vanaf maart kan er weer buiten Jeu de Boules gespeeld worden. In de zomermaanden vindt de Jeu de Boules onder andere plaats op de banen naast het gemeentehuis. Heeft u ook (weer) zin om buiten Jeu de Boules te spelen? Wind door de haren, zon op de snoet, veel gezelligheid met koffie, thee en koek? Kom dan op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur mee doen! Omdat er sinds maart weer buiten wordt gespeeld, staat de Koffieplus voor Senioren van donderdag 12 maart dus in het teken van Jeu de Boules!

Jeu de Boules is een balspel wat zich richt op behendigheid en techniek. Het doel is om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij het houten balletje ( het but) te gooien. Op elke baan worden de spelers verdeeld in twee teams en ieder team probeert zo veel mogelijk punten te scoren door zo veel mogelijk ballen bij het houten balletje te werpen. Het eerste team dat 13 punten heeft gescoord, wint het potje. Mocht Jeu de Boules voor u onbekend zijn? Geen probleem! Er zijn voldoende ouderen die u snel het spelletje leren begrijpen en er zal vanzelf een spannende strijd ontstaan om zo dicht mogelijk bij het doel te komen!

Er zijn geen kosten aan verbonden. Altijd al eens mee willen spelen maar geen eigen ballen? Geen probleem, wij hebben er genoeg! 

Andere vragen of wilt u meer weten? Neem contact op met Robin Bergmans

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 18 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 06 aug
  Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00

 • 13 aug
  Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00

 • 18 juli - 13 aug
 • 20 aug - 27 aug