Update 3

Op dinsdag 12 mei is het definitieve protocol en bijbehorende informatie over georganiseerd en ongeorganiseerd sporten boven de 18 jaar in de openbare ruimte verstuurd naar de sportaanbieders. 

Wij verzoeken u onderstaand document goed door te lezen en de beschreven procedures te volgen.
Georganiseerd_en_ongeorganiseerd_sporten_boven_de_18_jaar_in_openbare_ruimte.pdf

In onderstaand document is te zien op welke locaties er al trainingen zijn aangemeld. 
Inventarisatie_gebruik_sportlocaties_in_de_buitenruimte_26-05_SportpuntHouten2.pdf

In onderstaand document is te vinden hoe jeugdtrainers van de mogelijkheid gebruik kunnen maken om zich te laten testen op COVID-19
Testen_jeugdtrainers.pdf


Update 2

Op vrijdag 1 mei hebben de sportaanbieders het definitieve protocol en bijbehorende informatie over het sporten in de openbare ruimte ontvangen per mail. Ook binnensportaanbieders kunnen volgens dit protocol buiten trainingen voor de jeugd opstarten. 

Belangrijk! Voordat er gestart kan worden met sportaanbod, moet er overleg gepleegd worden met de sportmakelaar over de locatie van de trainingen. Indien afgestemd kan er melding gemaakt worden bij de gemeente. Bij ontvangst van bevestiging vanuit de gemeente kan er gestart worden met het sportaanbod. Bij controle van handhaving moet u de ontvangstbevestiging namelijk kunnen tonen. 

Wij verzoeken u onderstaand document goed door te lezen en de beschreven procedures te volgen.
Georganiseerd_sporten_in_de_buitenruimte_1_mei_2020_update_2.pdf


Update 1

Op deze pagina vindt u het protocol vanuit de gemeente Houten over verantwoord sporten voor kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar. Wij verzoeken u de protocollen goed door te lezen en nauwkeurig te kijken hoe u hieraan uitvoering kan geven.

Op dinsdag 28 april hebben de sportaanbieders een email ontvangen met informatie vanuit de gemeente Houten over de versoepeling van de sportmaatregelen met bijbehorend protocol voor de opstart van trainingen. Dit was van toepassing op de buitensportaanbieders die op eigen sportlocatie weer konden starten met trainingen voor kinderen t/m 12 jaar en de jeugd van 13 t/m 18 jaar. Hier kunt u het document, dat in de bijlage van de email verzonden is, downloaden.
Informatie_versoepeling_sportmaatregelen_corona_update_1.pdf


Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 28 mei
    Jeu de Boules (Buiten locatie: Het kant) 10:00 to 12:00