Sport Cultuur Logo 236Jeugdpas Sport & Cultuur! 

Met dit project kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Zo kunnen ze kennismaken met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater, archeologie en cultureel erfgoed, zonder dat ze direct lid hoeven te worden. In drie tot vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport of culturele activiteit. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers, leraren of kunstenaars. Het aanbod kan een losstaande cursus zijn of onderdeel zijn van de reguliere lessen.

Voor wie?
Het sportaanbod richt zich op de sportstimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8. Het cultuuraanbod is bestemd voor basisschoolleerlingen.

Hoe?
Het schooljaar 2019-2020 is verdeeld in drie blokken. In elk blok worden kennismakings-cursussen aangeboden, niet elke cultuur- en sportactiviteit vindt elk blok plaats. Op de website www.sportencultuurhouten.nl staat het aanbod. Per blok is er een aanmeldperiode.
0001 2
Kosten
Deelname aan een cursus kost € 8,-. De betaling loopt via IDEAL.

Wilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de € 8,- deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Hoe het werk: via de www.sportencultuurhouten.nl schrijft u uw kind in voor een cursus en geeft toestemming voor het doorgeven van uw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan Stichting Leergeld Houten. Als u hiermee akkoord gaat, betaalt Leergeld de € 8,- voor u. Zo wordt uw kind gratis ingeschreven. Stichting Leergeld neemt vervolgens contact met u op. 

Planning

Blok 1: Inschrijving deelnemers: 30 september t/m 21 oktober 2019
De cursussen vinden plaats van 28 oktober en 22 december 2019

Blok 2: Inschrijving deelnemers: 9 t/m 30 december 2019
De cursussen vinden plaats van 6 januari en 21 februari 2020

Blok 3: Inschrijving deelnemers: 3 t/m 24 februari 2020
De cursussen vinden plaats tussen 2 maart en 24 april 2020

Blok 4: Inschrijving deelnemers: 20 april t/m 18 mei 2020
De cursussen vinden plaats tussen 25 mei t/m 17 juli 2020

Aanmelden
Lees meer over een deelnemersaccount aanmaken en inschrijven voor een cursus in de folder. Klik op de afbeelding om de folder te downloaden. 

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Robin Bergmans via het contact formulier. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over de Jeugdpas Sport & Cultuur?
Volg de Jeugdpas Sport & Cultuur dan op de sociale media.

facebook logos PNG19762  instagram v051916  twitter logo

 

 

 

Banner Zoeken website 2