Op maandag 11 december zijn we met de Koffieplus uitgenodigd bij Festina Lente Yoga. Bij Festina Lente Yoga proberen ze alles rondom yoga zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Yoga maakt je ervan bewust hoe je van binnenuit reageert op de buitenwereld. Yoga is Sanskriet en betekent ‘verbinden’ of ‘verenigen’. Ook dit laten we terugkomen in de Koffieplus waar we na de beweegactiviteit samenkomen om koffie te drinken. 

Programma

Easy Yoga is een speciale extra rustige vorm van yoga, die voor iedereen toegankelijk is. In deze les gaan we op een rustige manier kijken of we wat beweging kunnen brengen in het lichaam. Waar nodig voor jou aangepast, zodat dit goed voor je te doen is. Hierdoor ontstaat meer soepelheid in het lichaam, gaat je energie beter stromen en krijg je bovendien meer vertrouwen in je lichaam. Na de les sluiten we gezamenlijk af met een kop koffie of thee.

Doe mee en meld je aan!

Het vindt plaats op maandag 11 december van 14.30 uur tot 15.30 uur. Het is in het gebouw van The Dome op de Kruisboog 30D, 3994AE in Houten. Deelname aan deze activiteit is gratis. Wil je deelnemen aan deze les? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt bevestiging van aanmelding.