HOUTEN - Vanaf 20 december is de stemming voor het Sportgala Houten 2023 geopend. Wie moet er volgens jou vandoor gaan met de prijs voor sporter, sportvrijwilliger en sportploeg van het jaar? Stem nu op de genomineerden via www.HoutensNieuws.nl/Sportgala.

Het was een zware taak om uit de vele mooie aanmeldingen te kiezen wie er zichzelf daadwerkelijk tot de genomineerden mogen rekenen. Zeker bij de sportvrijwilliger moesten er keuzes met pijn in het hart gemaakt worden. ‘Eigenlijk verdient iedereen gewoon een lintje’, aldus de jury. In elke categorie kan er helaas ook maar één definitief winnen. Het is nu aan het publiek om hun favoriet een steuntje in de rug te geven!

BRENG JE STEM UIT

Vanaf woensdag 20 december is het mogelijk om op de genomineerden van het Sportgala Houten 2023 te stemmen via HoutensNieuws.nl. De online stem telt als één volwaardige stem mee in de eindelijke jurystemming. Benieuwd wie de genomineerden zijn en op wie je kan stemmen? Kijk dan snel op www.HoutensNieuws.nl.

De 13de editie van het Sportgala Houten vindt plaats op maandag 5 februari in Theater Aan de Slinger. Het belooft een feestelijke avond te worden met tal van sprankelende acts. Zin in een sportief en cultureel avondje uit? De kaartverkoop is reeds gestart! Tickets zijn te verkrijgen via de website van het theater.