Wij nodigen je graag uit voor een gezellige ochtend met fietsplezier onder leiding van Doortrappen fietsdocent Frans Lueb. Doortrappen is een initiatief dat ernaar streeft iedereen zo lang mogelijk veilig te laten fietsen. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen we deze ochtend starten met gesprekken over veilig fietsen. Aansluitend gaan we naar buiten om onze fietsvaardigheden in de praktijk te brengen.

Programma:
  • Fietsgesprek: We beginnen met het verkennen van verschillende fiets gerelateerde thema's. We beginnen met eigen ervaringen delen en aan de hand daarvan een gesprek te beginnen. Aan de hand van onze Doortrappen-gesprekskaarten voeren we discussies aan tafels over veilig fietsen.
  • Fietsparcours: Vervolgens gaan we naar buiten en testen we de vaardigheden op een speciaal ingericht parcours. Dit onderdeel is ontworpen om te ervaren hoe goed je in staat bent om veilig aan het verkeer deel te nemen. We kijken naar aspecten zoals evenwicht, reactiesnelheid en het anticiperen in verkeerssituaties. Je ontdekt welke oefeningen je gemakkelijk aankan en welke meer uitdaging bieden. Onze deskundige docenten zullen nuttige tips delen voor een veiliger gevoel op de weg.

Doe mee en meld je aan!
Dag: donderdag 6 juni
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur
Waar: Oude Dorp
Kosten: gratis

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze les? Reply op deze mail of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt bevestiging van aanmelding en voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.

Hopelijk tot dan!