De Koffieplus komt nog één keer naar het Oude Dorp! ZUMBODY staat voor plezier, dansen en energie. Bij ons draait het niet om ingewikkelde danspassen, maar gewoon om het plezier van bewegen. Of u nu naar links gaat terwijl de rest naar rechts gaat, dat maakt niets uit. Het belangrijkste is dat u geniet en plezier heeft.

Dansen op muziek is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor het brein. Het helpt bij het verbeteren van de balans en coördinatie, versterkt de spieren en gewrichten, en verhoogt de algehele fitheid. Bovendien stimuleert dansen de hersenfunctie door het aanleren van nieuwe bewegingen en het onthouden van ritmes, wat bijdraagt aan een scherpere geest. Dansen kan de stemming verbeteren en gevoelens van geluk en welzijn bevorderen.

Doet u met ons mee? Iedereen is welkom, ongeacht uw bewegingsniveau.

Na een uur lekker bewegen sluiten we de activiteit af met een kopje koffie.


Doe mee en meld je aan!
Dag: donderdag 4 juli
Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur
Waar: Oude Dorp
Kosten: gratis

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze les? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt bevestiging van aanmelding en voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.

Hopelijk tot dan!