Op vrijdag 2 augustus organiseren Jongerenwerk en Sportpunt Houten een fantastische longboarddag! Jongeren van 10 tot en met 23 jaar zijn van harte welkom om te komen longboarden bij de Rietplas Houten Zuid. De activiteit vindt plaats van 13:45 tot 14:45 uur en kost slechts €2 per persoon.

Longboarden is een door het surfen beïnvloede boardsport, waarbij een langere plank wordt gebruikt dan bij het street-skateboarden. Deze sport ligt dichter bij de oorsprong van het skateboarden en biedt een unieke en uitdagende ervaring.

Aanmelden kan vooraf, maar ook last-minute beslissers zijn van harte welkom. Inschrijven en meer informatie kan via deze link.

Bij regen verhuizen we naar jongerencentrum Enter. Mis het niet en kom gezellig beachvolleyballen en genieten van een sportieve zomerdag!

Deze activiteit is onderdeel van een uitgebreide agenda van Jongerenwerk vakantieactiviteiten van vanHouten&co. Waaronder nog een activiteit als samenwerking tussen Jongerenwerk en Sportpunt Houten: suppen op 16 augustus. Houd de websites in de gaten voor meer informatie! Het gehele zomerprogramma van Jongerenwerk is hier te vinden.

Longboarden insta