Wat wij doen in de zomer als de scholen vakantie hebben en de meeste sportverenigingen een zomerstop? Sportieve clinics organiseren samen met Jongerenwerk bijvoorbeeld! Elk jaar zet het Jongerenwerk een gevarieerde vakantieactiviteiten agenda op speciaal voor jongeren van 10 – 23 jaar. Ook dit jaar hebben wij hier weer aan mogen bijdragen door een drietal sportieve clinics te organiseren. De activiteiten van dit jaar: beachvolleybal, longboarden en suppen.

Het was altijd even spannend, maar elke keer kwam er een mooi en enthousiast groepje jongeren op de activiteiten af. Zelfs de regen tijdens het suppen kon de dappere doorzetters niet deren om toch het water te trotseren. Een speciale dank aan onze geweldige clinicgevers die hun passie en energie hebben gedeeld—jullie maakten de clinics extra bijzonder! Dank aan Beachvolleybal Amersfoort voor de ondersteuning bij het beachvolleybal, Dreams Events voor de longboard tips en Fit on Air voor het begeleiden van de suptocht.

De zomervakantie(agenda) is dan voorbij, maar we zijn er helemaal klaar voor om ook het komende school- en sportjaar weer volop sportieve activiteiten te organiseren. Iedereen weer veel plezier op school en bij de vereniging en tot snel!

Foto's gemaakt door René van den Brandt zijn hier te vinden.

Dit was de zomervakantie