Volleybalvereniging Taurus heeft onlangs, met hulp van Sportpunt Houten, 8 nieuwe scheidsrechters kunnen opleiden via een op maat georganiseerde Nevobo-training. Deze training vond plaats op locatie in Sporthal de Kruisboog en werd volledig vergoed via de services van het Landelijk Sportakkoord, aangevraagd door Sportpunt Houten.

"Dankzij de opleiding kunnen onze scheidsrechters zich verder ontwikkelen naar een hoger niveau, wat het fluiten niet alleen uitdagender, maar ook leuker maakt," aldus Frank de Wit, bestuurslid Technische Zaken.

Vorig jaar heeft Taurus ook een trainerscursus aangevraagd via Sportpunt Houten, die grotendeels kosteloos was. Deze cursussen zijn essentieel voor de ontwikkeling van kader en officials binnen de vereniging.

"De aanvraag via Sportpunt Houten was zeer eenvoudig en laagdrempelig, waardoor we de training op korte termijn en op onze eigen locatie konden organiseren," voegt Frank de Wit toe.

Benieuwd hoe wij jouw vereniging kunnen ondersteunen met sportopleidingen, trainingen of andere initiatieven? Neem contact op met Sportpunt Houten via het contactformulier.