Fietsen geeft een heerlijk gevoel van vrijheid, maar soms merk je dat het niet altijd even soepel gaat. Misschien voel je na een tijdje wat ongemak, of lijkt de balans niet helemaal meer wat het geweest is. En eerlijk is eerlijk, die hippe fatbikes die overal opduiken maken het er ook niet altijd makkelijker op! Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om comfortabel te blijven fietsen, zoals de driewielfiets of duofiets. Deze fietsen zie je steeds vaker, en het is helemaal niet gek om er eens over na te denken!

Ontdek de mogelijkheden op zaterdag 19 oktober
Op zaterdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur wordt bij Boerderij Van Rijn aan de Lagedijk 14 in Schalkwijk het Fietsfestival georganiseerd door de Trossel in samenwerking met Sportpunt Houten. Dit is hét moment om te ervaren hoe u op een veilige en comfortabele manier kunt blijven fietsen. U krijgt de kans om zelf een proefrit te maken op een driewielfiets of duofiets, en wie weet ontdekt u wel dat zo’n fiets precies biedt wat u zoekt.

Naast de proefritten staat er ook een professionele fietsenmaker klaar. Siem zorgt ervoor dat uw fiets goed gecontroleerd wordt, zodat u weer veilig de weg op kunt. Ook de Fietsersbond Houten doet mee: zij hebben een uitdagend fietsparcours uitgezet, waarop u uw fietsvaardigheden kunt testen en advies kunt inwinnen over mobiliteit.

Het Fietsfestival is niet alleen een informatief evenement, maar ook een gezellige ochtend vol koffie, leuke gesprekken en deskundig advies. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Dus trek uw fiets uit de schuur en kom langs!

Heeft u vooraf vragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien u graag op 19 oktober – de koffie staat klaar!

Fietsfestival Schalkwijk flyer