Op 26 maart tussen 15.30 en 16.45 uur zullen de trainers van BC Woodpeckers clinics verzorgen in sportzaal Den Oord. Kinderen en jongeren vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om mee te komen spelen.

In de afgelopen weken heeft trainer Bas Theeuwen, in samenwerking met Sportpunt Houten, basketbalclinics verzorgd tijdens de gymlessen op een aantal basisscholen in het kader van het project Trainers voor de Klas. Net als vorig jaar wordt de lessenreeks, bestaande uit drie trainingen, positief ontvangen bij zowel de leerlingen als de leerkrachten. Er is dit jaar gekozen om de basketbaltrainingen voor de scholen per kwadrant uit te zetten. Door het organiseren van een basketbalmiddag in de wijk wil Sportpunt Houten met de vereniging een vervolg geven aan de clinics tijdens de les.

Niet alleen de leerlingen die een basketbaltraining op school hebben gehad mogen mee doen; ook kinderen van andere scholen zijn van harte welkom om mee te spelen. Aanmelden is niet nodig; je kunt gewoon naar de sportzaal komen met je sportschoenen, een flesje water en eventueel je eigen basketbal. Hou de website van BC Woodpeckers in de gaten voor de laatste berichten.