Van 19 t/m 26 april 2014 vindt de Nationale Sportweek weer plaats met het landelijke thema ‘Ik neem je mee’. Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub die niet of te weinig sport. Want, samen sporten is leuk en tijdens dit sportevenement staat sport in Nederland centraal!

Verenigingen en activiteiten:
14- april: Atarashii karate Open training 18:00-20.00 Jeugd 6 t/m 11& 12 t/m 15
24- april: HV Houten Ouder en kind training 17:30-20:00 Ouders en kinderen van HV Houten
25- april: Atarashii karate Open training 18:00-19:00 Jeugd (6 t/m 15)
25- april: VV Taurus Open training van de mini's 17:00-18:00 Mini's en hun vriendjes en vriendinnetje
19 t/m 26 april: Meisjes en dames mogen mee voetballen bij FC Deltasports

Aanmelden kan nog steeds
De Nationale Sportweek is een goed moment om uw vereniging in de spotlights te zetten voor Houten en omgeving. Wie kunnen er beter dan uw eigen leden vertellen hoe leuk het is om bij uw vereniging te sporten?!? Lijkt u het leuk om mee te werken, mail dan uw idee van de activiteit naar: Joyce Wolters, stagiaire bij Sportpunt Houten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag horen wij op welke dag(en)/tijdstip uw vereniging de deuren open zet. Ook vragen wij u om eventuele bijzonderheden voor deelname te vermelden, zoals het dragen van sportschoenen.  

Sportpunt Houten zal zorgen dat het aanbod van de sportverenigingen die mee werken aan de Nationale Sportweek worden geclusterd. Vanuit het Sportpunt zal de nodige publiciteit gegeven worden aan de open trainingen.
We stellen het op prijs om uiterlijk voor 15 maart te horen of u een bijdrage zou willen leveren aan de Nationale Sportweek. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij het graag.