Op 25 maart spelen de jongens groep 5/6 en de meisjes 5/6 en 7/8. Op 1 april komen de jongens van groep 7 en 8 in actie. Op 15 april spelen de teams uit groep 3/4 en worden de finales van de groepen 5 t/m 8 georganiseerd. 8 april en 22 april zijn uitwijkdata indien er door weersomstandigheden niet gespeeld kan worden. Alle wedstrijden worden gespeeld tussen 13.00 en 17.00 uur. De groepen 3 t/m 6 spelen op een half veld, leerlingen van groep 7/8 spelen op een heel veld. Voor alle dagen zijn nog scheidsrechters nodig. 

Op 19 maart wordt er een instructie avond georganiseerd, om 19.30 uur, bij FC Delta Sports (Kruisboog, Houten). Tijdens deze avond zal Jeroen Manschot, scheidsrechter betaald voetbal, de regels van het schoolvoetbal uitleggen.

Voor vragen of meer informatie over dscheidsrechters kan contact op worden genomen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je aanmelden als scheidsrechter gaat via dit invulformulier