Sportpunt Houten verzorgt jaarlijks een aantal workshops en thema-bijeenkomsten over verschillende onderwerpen om de deskundigheid van bestuurlijk kader in Houten te bevorderen. En vanaf eind november organiseert Sportpunt Houten vier bijeenkomsten over de sociale marketing.

Op vrijdag 3 november vindt de kick off plaats, een introductie op de sociale marketing, met aansluitend een wijnproeverij, verzorgd bij en door Van Dort Wijnspecialist. Het bedrijf W&I Group komt naar Houten om ons meer handvaten te geven en zodat wij actief aan de slag kunnen gaan met het gericht benaderen van je doelgroep. Een korte overleg over sociale marketing:

Hoe kan ik verschillende doelgroepen het beste bereiken en motiveren?
Hoe motiveren we mensen om hun gedrag positief te veranderen? Wat zijn hun behoeftes en drempels? En hoe verleiden we ze om gebruik te maken van ons (sport)aanbod? In deze workshop krijg je een inkijkje in de social marketing methodiek, waarmee je beter kunt begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Daardoor kun je de doelgroep effectiever bereiken en motiveren.

Informatie workshops
Tijdsduur: 2,5 uur per avond

  • Meet & Drink (Kick off):              1 persoon per (sport)organisatie
  • Workshops:                                2 personen per (sport)organisatie, waarvan 1 vast persoon

Data

  • Kick off tijdens de Meet & Drink: vrijdag 3 november: 18.30 – 21.30 uur
  • Woensdag 29 november van 19.30 – 22.00 uur

  • Woensdag 17 januari van 19.30 – 22.00 uur

  • Woensdag 14 februari van 19.30 – 22.00 uur

  • Woensdag 14 maart van 19.30 – 22.00 uur

Eigen bijdrage
Het bijwonen van de kick off is gratis. Voor de vier workshopavonden wordt een eigen bijdrage van €50,- per organisatie gevraagd.

Aanmelden is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitnodiging Meet Drink Sportgala Houten 2017 Uitnodiging workshop Social Marketing