De kerstvakantie en de feestdagen komen eraan. Dat zullen we in verband met corona allemaal anders moeten invullen dan voorgaande jaren. Veel gezinnen zijn meer op elkaar aangewezen en er zijn geen grote evenementen voor jeugd. Om ervoor te zorgen dat er ook in de vakantie toch mogelijkheden bestaan voor kinderen en jongeren om elkaar te ontmoeten hopen we dat er meerdere organisaties en (sport-) verenigingen bereid zijn om iets te organiseren en dit open te stellen voor de jeugd! 

Uit in Houten verzamelt het activiteitenaanbod voor de jeugd op UitinHouten.nl. Deze service is gratis en vrijblijvend. Binnenkort staat er een speciale pagina 'Kerstvakantie Jeugd' op de website.

kerst rudolf n0v5yuh2279bqko7wlaiiqymw99021w1iswbzr9ayg
Biedt u in de kerstvakantie jeugdactiviteiten aan? 
Bijvoorbeeld een spelletjes-/ knutselmiddag, sportdag, zangles, DJ-les of iets anders? Stuur het aanbod dan vóór of op woensdag - voor plaatsing op vrijdag - per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld hierbij de volgende gegevens

  • De titel van de activiteit
  • Locatie
  • Datum en tijdstip(pen)
  • De eventuele kosten.
  • Stuur indien beschikbaar een foto (JPG) mee.De redactie van UitinHouten.nl zorgt ervoor dat uw activiteit op de kerstvakantie pagina komt te staan

Voordat u een activiteit meldt gaan we er van uit dat:

  • De activiteit is voor de jeugd in Houten en wordt voor zover mogelijk ook opengesteld voor niet-leden (doelgroep tot 18 jaar)
  • De activiteit en de uitvoering voldoet aan de RIVM richtlijnen (kijk op www.rivm.nl)
  • Er geen melding of vergunning nodig is (stel je vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • U een geschikte locatie heeft voor de activiteit. Geen geschikte locatie gevonden? (mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de gemeente denkt dan met je mee of er een gemeentelijke accommodatie beschikbaar is).

Laten we er voor alle jeugd in Houten een mooie kerstvakantie van maken, en alle leuke, sportieve, gezellige en inspirerende jeugdactiviteiten een mooi plekje geven op Uit in Houten!