Ontdek de Koffieplus voor Senioren, een maandelijkse sportieve activiteit die plaatsvindt bij de sportaanbieder met sportaanbod voor 50-plussers. Elke maand staat in het teken van ontmoeting en kennismaking met beweging.

De beweegactiviteit varieert maandelijks en is vooraf te raadplegen op onze website of in Het Groentje. Ook versturen we naar geïntresseerden een mail met de activiteit van de maand. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, en we beschouwen koffie en beweging als de perfecte manier om in contact te komen en samen te genieten van lichaamsbeweging.

Zowel mannen als vrouwen voelen zich welkom bij de Koffieplus, ongeacht mobiliteit of gezondheid. Of u nu minder mobiel bent of gezondheidsuitdagingen heeft, uw aanwezigheid wordt altijd gewaardeerd. Bij elke beweegactiviteit wordt aangegeven welke gezondheidsvoorwaarden gelden, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen.

Lijkt het u leuk om een keer deel te nemen aan een gezellige beweegactiviteit? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Data koffieplus 2023
Donderdag 12 januari - Bewegen op muziek (V.I.T.) bij Stardance
Woensdag 1 maart - Fitness bij Piazza Sports 
Vrijdag 12 mei - Balsporten (recreatief) Sportieve Recreatie Houten
Donderdag 1 juni - Bewegen op muziek (V.I.T.) Stardance in Schalkwijk
Vrijdag 25 augustus - Walking Football bij SV Houten
Donderdag 26 oktober - Tai Chi bij Haltna Huis
Maandag 11 december - Yoga bij Festina Lente Yoga 

Vragen?
In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Sjouke van den Berg

Voor sportaanbieders:
Tijdens de Koffieplus bijeenkomsten is het streven aandacht te hebben voor sport en bewegen, in de vorm van een kennismakingsles, of middels informatie gericht op sport en bewegen, aansluitend bij de belevingswereld van de senioren. De kennismakingsles is bedoeld om senioren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuw en ander beweegaanbod in de gemeente Houten. Wanneer de kennismakingsles succesvol is, en er is veel animo bij de senioren, wordt er gekeken of er een vervolg gegeven kan worden aan de les. Wil je als sportaanbieder een keer een kennismakingsles aanbieden in een Koffieplus voor senioren? Neem dan contact op met Sjouke van den Berg.