ANWB AutoMaatje Houten
ANWB AutoMaatje Houten is een vervoersdienst waarbij vrijwillige chauffeurs mensen uit de gemeente Houten die minder mobiel zijn vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer u bijvoorbeeld een afspraak heeft in het ziekenhuis, bij de dokter of fysiotherapeut. Maar ook voor leuke uitjes zoals bijvoorbeeld naar de kapper, vrienden of gezellig winkelen kunt u gebruik maken van AutoMaatje Houten. Alle informatie over deze dienst is terug te lezen op de website van vanHouten&co. 

Vervoer Houten 
Vervoer Houten is een maatschappelijk initiatief om te voorzien in Kleinschalig Vervoer (doormiddel van Electrokarren) binnen de Rondweg van Houten en de direct daaraan grenzende bestemmingen. Deze voorziening is specifiek bedoeld voor senioren, gehandicapten en mindervaliden met een acute vervoersbehoefte. Alle informatie over het vervoer met de golfkarretjes kun je teruglezen op de website.

Plusbus
De PlusBus maakt korte en lange dagtochten, vaak met lunch, naar een mooie omgeving zoals de Loosdrechtse Plassen, de Biesbosch, de kustplaatsen zoals Katwijk en Kijkduin en naar musea en evenementen zoals het Fruitcorso in Tiel of de zandsculpturen in Garderen. De PlusBus is bedoeld voor zelfstandige senioren uit de gemeente Houten. Opvouwbare rollators kunnen mee, maar voor senioren die aangewezen zijn op een rolstoel is een eigen begeleider noodzakelijk. De plusbus beschikt wel over een opvouwbare rolstoel. Kijk voor meer informatie op de website.  

Banner Zoeken website 2