Heeft uw vereniging een financieel steuntje in de rug nodig? Bijvoorbeeld om leden op te leiden als scheidsrechter of trainer? Of voor (een aanvulling op) uw sportakkoord-activiteit? Dan kan uw sportvereniging subsidie aanvragen bij Sportfonds Houten.

De subsidie is ook beschikbaar voor sportverenigingen die gezamenlijk een initiatief ontwikkelen. Of een bijzonder sportevenement organiseren dat bijdraagt aan een trots op Houten gevoel. De exacte voorwaarden vindt u op de website www.sportfondshouten.nl onder het kopje ‘Aanvraag doen’. 

Aanvraag doen?
Wil uw vereniging een aanvraag doen? Bespreek uw idee dan eerst met een van de medewerkers van Sportpunt Houten, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie en aanvraagformulieren zijn te vinden op de website www.sportfondshouten.nl. Volledig ingevulde aanvraagformulieren kunnen dit jaar nog vóór 1 december  ingediend worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..