Sportieve clinic in samenwerking met Buurtgezinnen en Monkey Moves
Sportpunt Houten, Buurtgezinnen en Monkey Moves hebben de handen ineengeslagen om een leuke sportieve clinic te organiseren in de kerstvakantie voor kinderen die betrokken zijn bij buurtgezinnen. Omdat helaas de binnensport locaties gesloten zijn moest er gezocht worden naar een alternatieve locatie. Gelukkig kon Speelboerderij Houten daarin iets betekenen! Op deze fijne buitenspeel locatie konden de trainers van Monkey Moves met de meegebrachte materialen en de al bestaande speeltoestellen uitdagende sportparcourtjes uitzetten. Met ondersteuning van Buurtgezinnen en Healthy Houten werden ook gezonde tussendoortjes aangeboden zoals appels en komkommers en broodjes voor lunch. Om op te warmen was er warme chocomelk in de pauze. 
 
Buurtgezinnen koppelt (steun)gezinnen aan (vraag)gezinnen die het zwaar hebben en wel wat steun kunnen gebruiken bij de opvoeding van de kinderen. Kijk voor meer informatie op de website van buurtgezinnen. Monkey Moves biedt multisport aan voor kinderen in de leeftijd van 18 maanden t/m 9 jaar. Kijk op de website voor meer informatie.
 
Wist je dat? Speelboerderij Houten en het aangrenzende footgolfparcours ook op de buitenspeelkaart staan? Bekijk de buitenspeelkaart hier!