IT'S A WRAP! Afgelopen maandag 20 juni werd The Dome omgetoverd van gymzaal naar een feestzaal. Het Sportgala 2021 ging eindelijk plaatsvinden en in een wel bijzonder jasje. De avond stond in het teken van de sportvrijwilliger. Zonder vrijwilligers kan de sport niet draaien. De inzet van de vrijwilligers mocht na een roerige tijd extra in het zonnetje gezet worden. 

Een Sportgala dinershow met een gevuld programma onder leiding van presentatrice Tessa Veldhuis. De avond werd geopend met twee spectaculaire optredens van Stardance (Dance Power) en Break4U. Er werd stilgestaan bij het afscheid van Kees van Dalen en zijn functie als wethouder in Houten. Vervolgens kwam er nog een fantastisch optreden van Stardance (Dynamite). Tussen de uitreikingen door was er nog een bijzondere demo van de Kendo Yoshindo. 

Het was tijd voor de uitreiking van de Jonge Sportvrijwilliger en de Sportvrijwilliger van het jaar. Dit jaar niet één winnaar maar alle vrijwilligers zijn uitgeroepen tot winnaars. Onder luid applaus, een bloemetje en een trofee werden de vrijwilligers welverdiend geëerd. 

Een verbluffende avond waar alle gasten hebben genoten. Sportpunt Houten wil alle aanwezigen, partners en sponsoren bedanken voor de avond. Het is mogelijk om dit feest terug te kijken via www.omroephouten.nl. Voor alle foto's bekijk de foto's op www.sportgalahouten.nl.

 IMG 2528 kleinjpg