Maak kennis met een wereldwijd snelgroeiend, dynamische racketsport: pickleball. Pickleball Holland en Sportpunt Houten organiseren een clinic op donderdag 27 oktober van 10:00 -12:00 uur in de Molenwiek, Papiermolen 3, 3994 XZ., Houten. Een professionele trainer én de beste pickleballer van Nederland verzorgen deze clinic namens Pickleball Holland!

Wat is pickleball?
Pickleball wordt gespeeld op een klein veld ter grootte van een badmintonveld met in het midden een (tennis)net. Je speelt met licht materiaal, een kunststof paddle en balletje. Vaak in dubbels, soms single.

- Pickleball is makkelijk te leren, binnen het uur kun je al een wedstrijd mee spelen. 

- Pickleball is toegankelijk, het is geschikt voor elke leeftijd op elk niveau
- Pickleball is sociaal, iedereen speelt met iedereen, de wedstrijden zijn kort en je wisselt vaak van partner. Je kunt heel goed alleen komen!
- Pickleball is gezond, je speelt met lichte materialen op een niet te groot veld en het is daardoor fysiek niet zo belastend.
- Pickleball is spannend, het is een tactisch spel waarbij het plaatsen van de bal én de snelheid van de slagen elkaar voortdurend afwisselen.

Kom het uitproberen zodat ook jij kunt ervaren waarom zoveel mensen enthousiast raken!
 
Bekijk hier het filmpje van RTL Boulevard.

Meld je aan
Voor vragen en aanmelden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info vind je op de website van Pickleball Holland www.pickleballholland.nl. Daar staan ook filmpjes met bijvoorbeeld uitleg over de regels en wat impressies van wedstrijden. 

Vanaf november kan er ook in Houten pickleball gespeeld worden! Elke woensdagmiddag spelen we van 15:30-17:00 uur in de gymzaal aan het Eggeveld in Houten.