healthy houten
Koningsspelen – 20 of 21 april 395208_627141800648855_1078192494_n.jpg
Vanaf 18 januari 2023 kunnen alle scholen zich weer aanmelden voor de Koningsspelen op 20 en 21 april! Aanmelden kan via de website van de Koningsspelen. Hier kunnen scholen een match maken met sportaanbieders en zich aanmelden voor het feest- en ontbijtpakket voor groep 1 t/m 8.

Goed om vast te weten: Sportpunt Houten organiseert ook dit jaar weer een activiteit voor de groepen 8-leerlingen tijdens de Koningsspelen; dus houdt jullie mail en de website in de gaten!

Buitenspeeldag
Wisten jullie dat Sportpunt Houten sinds twee jaar leuke activiteiten organiseert op de nationale buitenspeeldag? Afgelopen jaar was de buitenspeeldag gekoppeld aan de voorronden van het NK stoepranden. Een succes. Dat doen we in 2023 weer! Aankomend jaar is de nationale buitenspeeldag op woensdag 14 juni 2023! Natuurlijk gaan wij ook dit jaar weer leuke activiteiten organiseren op deze dag! Wil jullie school ook aandacht besteden aan de buitenspeeldag? Neem dan contact op met Sanne!

Voorrondes NK stoepranden 
Jantje Beton organiseert in 2023 voor de 7e keer het NK Stoepranden. Ze organiseren het NK Stoepranden omdat ze spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten in Nederland willen stimuleren. We hopen dat de gemeente Houten wordt ingeloot. Als dat lukt, dan zullen in mei/juni de voorrondes plaatsvinden waar klassen zich voor aan kunnen melden. De strijd zal onderling losbarsten voor een plekje in de finale die in september zal plaatsvinden. Binnenkort komt er meer informatie over dit evenement via Sanne


Inschrijving aanbod Jeugdpas Sport & Cultuur blok start binnenkortSport Cultuur Logo 236
In de week van 30 januari zal het Sportpunt i.s.m. cultuur op alle basisscholen folders afgeven met het naschoolse aanbod van de Jeugdpas voor blok 3. Willen jullie, scholen voor (speciaal) basisonderwijs, deze folders meegeven met de kinderen? Zij kunnen zich dan namelijk inchrijven vanaf 6 februari voor naschoolse cursussen met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater en cultureel erfgoed, zonder dat ze direct lid hoeven worden. De cursussen vinden plaats tussen de voorjaars- en meivakantie. Op www.sportencultuurhouten.nl kun je al het aanbod zien.