Koffieplus voor senioren: Sportieve Recreatie Houten

Op vrijdagavond 12 mei vindt de Koffieplus plaats bij de Sportieve Recreatie Houten. SSRH biedt al jarenlang aan volwassenen in Houten en omstreken de mogelijkheid om gezellig en gevarieerd te (bal)sporten. Geen toestellen, competitie of sportschool, maar met elkaar in de zaal partijtjes spelen. De SSRH staat bekend om sportiviteit, ongedwongen en gezellig sporten!Programma
Deze avond wordt geopend met een warming-up door de sportleider en staan er twee balsporten op het programma. Na een korte uitleg gaan we gewoon aan de slag. Ervaring met de balsport is niet nodig: het gaat om sportief en gezellig meedoen. Natuurlijk sluiten we de avond met elkaar af. Doe mee en meld je aan!
Dag & tijd: vrijdag 12 mei 2023, van 20.00 uur – 21.30 uur
Waar: Sporthal de Wetering, hefbrug 3 Houten
Kosten: gratis

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: Sjouke. Voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koffieplus voor senioren: Stardance: dansen voor iedereen toegankelijk, Schalkwijk

Op donderdagochtend 1 juni, tijdens de koffieochtend bij de Trossel, komen we onder leiding van Christel in beweging. Deze morgen gaan we dansen en bewegen op muziek die voor iedereen toegankelijk is. Er wordt gedanst en oefening gedaan voor een sterk en lenig lichaam. Daarna staat er een welverdiend kopje koffie/thee klaar!

Doe mee en meld je aan!
Dag & tijd: donderdag 1 juni, 10.00 uur - 12.00 uur
Waar: De. Trossel, De Wiese 2, 3998 MD Schalkwijk
Kosten: gratis

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: Sjouke. Voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.