De zomer komt er aan, en door het coronavirus zullen waarschijnlijk meer gezinnen thuis blijven en niet op vakantie gaan. Met de versoepelde maatregelen, kunnen er - zeker voor de jeugd - weer activiteiten worden opgestart. Daarom zijn we in samenwerking met de gemeente Houten het activiteitenaanbod voor de jeugd aan het verzamelen en plaatsen dit op UitinHouten.nl, op de speciale pagina: Zomervakantie jeugd! 

Misschien wilt u als sportaanbieder met een activiteit ook bijdragen aan een leuke zomer voor onze kinderen en jongeren in Houten. U bereikt hiermee iedereen die in Houten en omgeving woont. De activiteiten die u aanbiedt kunnen op UitinHouten.nl op de agenda worden gezet. Deze service is gratis en vrijblijvend. Biedt u deze zomer jeugdactiviteiten aan? Neem dan contact met ons op

Laten we er voor alle thuisblijvende kinderen in Houten een mooie vakantie van maken, en alle leuke, feestelijke, gezellige, inspirerende en nu vooral zomerse jeugdactiviteiten een mooi plekje geven op Uit in Houten!  

Knipsel