Het Vijfwal Sportparcours is een bijna vijf kilometer lang parcours met 16 oefeningen, sporttoestellen en een sprintparcours. Elk jaar wordt de Vijfwal Family Run georganiseerd op dit sportparcours, maar helaas hebben we deze moeten annuleren vanwege de corona maatregelen. Wil je alsnog met je gezin het Vijfwal Sportparcours beoefenen? Doe dan mee met de Home Edition.

Je kan de Home Edition op eigen gelegenheid lopen tussen 10 en 30 augustus. Er is geen start- en finish locatie en geen centrale plek waar je je moet melden. Je kan kiezen uit twee afstanden: 2,5 km of 5 km.
Je kan je inschrijven via deze link.

Deelname is gratis en na inschrijving ontvang je jouw specifieke route. Je ontvangt ook een startnummer van de Home Edition voor als je het leuk vindt om te lopen met een startnummer. Voorbijgangers en andere deelnemers zien dat je meedoet en kunnen je aanmoedigen.

Als je na afloop een foto van jouw route deelt op social media en daarbij Sportpunt Houten vermeldt, ontvangen kinderen t/m 18 jaar een Home Edition medaille.

Iedereen ontvangt in de mail een persoonlijk bewijs van deelname. Meer informatie ontvang je na inschrijving.

Je kan je inschrijven t/m 26 augustus 2020.