Donderdag 11 maart staat de maandelijkse Koffieplus bijeenkomst voor de deur! Om in het thema van online lessen te blijven, verzorgt Sportpunt Houten deze keer zelf een toffe les waarin op een laagdrempelige manier met dansen, bewegen en gymnastiek kennis wordt gemaakt. Dus heeft u zin om de maand Maart warm en energiek te beginnen, meld u dan aan voor deze activiteit!

Met gymnastiek en dansen houden we het lichaam sterk, soepel en warm. Robin Bergmans, buurtsportcoach bij Sportpunt Houten, zal deze online les verzorgen. Naast zijn werk bij Sportpunt Houten geeft hij op diverse sportscholen les en dat zal hij inzetten om tijdens deze Koffieplus de deelnemers energiek en enthousiast te laten bewegen. De les zal bestaan uit een warming-up, een workout met oefeningen afgewisseld met dansjes, waarna er gezamenlijk een cooling-down gedaan zal worden. Deze les zal online via Zoom plaatsvinden. Bent u niet bekend met Zoom? Neem dan contact op met Robin Bergmans en hij zal u informeren over het gebruik van het programma.

Koffieplus
Elke maand organiseert Sportpunt Houten een Koffieplus activiteit om de 50+ doelgroep bekend te maken met het aanbod wat er in Houten is. Op de tweede donderdag van de maand kunnen deelnemers kennis maken met het aanbod onder het genot van een kopje koffie. Nu vinden met de huidige maatregelen de Koffieplus bijeenkomsten online plaats. Bent u benieuwd? Neem dan contact op met Robin voor meer informatie.

Info
De Koffieplus voor Senioren is volgende week donderdag 11 maart van 10.00 – 11.00 online via Zoom. De link voor deze activiteit kunt u verkrijgen via Robin Bergmans. Deelname is gratis. Voor deze Koffieplus heeft u geen materialen nodig, alleen een flesje met wat water voor als u dorst krijgt en eventueel een handdoek! Heeft u vragen, neem dan contact op met Robin Bergmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-81458995.

full shot woman stretching with laptop