De buitenspeelkaart van Houten is bijna af en wij krijgen daardoor enorm veel zin om met jullie buiten te gaan spelen! Op woensdag 9 juni is het de Nationale Buitenspeeldag en zal Sportpunt Houten in samenwerking met verschillende sportaanbieders en scholen de aftrap geven voor de buitenspeelweken! Onder schooltijd worden op een aantal scholen buitenspeelactiviteiten georganiseerd en in de middag kunnen jeugd en jongeren tussen 8 en 18 jaar zich aanmelden voor de activiteiten bij het Imkerspark. Er zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden, zoals footgolf en basketbal!

Een week later (16 juni) kunnen de allerkleinste, met de leeftijd van 2 en 3 jaar, spelen en bewegen op het Nijntje Pleintje bij speeltuin De Spin! Aanmelden voor beide activiteiten kan via de website van de Jeugdpas Sport & Cultuur!

Naast de speciale activiteiten tijdens de buitenspeelweken kun je wekelijks terecht bij de sportactiviteiten van het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ in de wijk! Iedere dinsdag bij Voetbalkooi De Plantage (park Schoneveld), iedere woensdag bij de voetbalkooi bij basisschool de Velduil, iedere donderdag bij het skatepark en het voetbalveld bij Wereldwijs en op vrijdag bij voetbalveld De Spin (Spoor). Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een app te sturen naar het jongerenwerk op nummer 06 - 86822542.

Buitenspeelweken 1